Kom naar Dance D-Vision Festival in Zottegem op 4 en 5 augustus en ervaar de ultieme festivalervaring met een top-notch line-up, diverse muziekstijlen, een unieke locatie en een ongeëvenaarde sfeer!

Onze aftermovie van 2O22 geeft alvast een voorproefje van Dance D-Vision 2023.
Ontdek 7 redenen waarom deze ervaring onvergetelijk is onder de video.

ONTDEK MEER DAN 100 ONVERGETELIJKE MUZIEKACTS

Vorig jaar hadden we een line-up met meer dan 100 (inter)nationale artiesten, waaronder Craig David, Da Tweekaz, Regi, Camille en Gers Pardoel!

Kan het nóg dikker dan vorig jaar?
JAAA!
Binnenkort maken we meer dan 100 verse artiestennamen bekend!
Hou onze social media kanalen de komende weken goed in de gaten!

BELEEF ALLES VAN OP DE EERSTE RIJ

Vanaf de eerste rij kan je jouw favoriete artiesten zien en horen zoals nooit tevoren. Het is een unieke ervaring om zo dichtbij de artiesten te zijn en mee te gaan in hun performance. Het maakt niet uit of je favoriete artiesten al jaren beroemd zijn of juist net aan hun doorbraak bezig zijn - vanaf de eerste rij maak je het optreden pas écht mee. Vooraan staan bij het podium is dus een absolute must-do voor iedereen die de volledige festivalervaring wil beleven!

MEGA DIVERS, DUS VOOR AL JOUW VRIENDEN

Houden jouw vrienden van house, urban of toch eerder van hardstyle of meme techno? Waar ze ook op willen dansen, Dance D-Vision heeft het allemaal. Dat betekent dat jouw hele vriendengroep de tijd van hun leven zal hebben en niemand thuis hoeft te blijven. Iedereen is welkom!

ERVAAR DE LEUKSTE EN GÊKSTE CAMPING

Ook dit jaar voorzien we een camping met alles er op en eraan! Jouw mini-vakantie beleef je vlak bij je favoriete dance festival en of je nu om de hoek woont of uit Verweggistan komt – je weekend met je beste vrienden is pas echt compleet als jullie tentje op onze camping staat.

Nieuwe locatie dicht bij het festivalterrein, uitgebreide openingstijden en extra vroege check-in!

Campingtickets voor Dance D-Vision 2023 zijn beschikbaar vanaf zaterdag 3 juni om 12:00 uur via www.dance-d-vision.be/tickets

PROEF EEN GLAASJE HEERLIJKE CHAMPAGNE OP ONZE VIP-DECKS

HOSTED BY LAURENT-PERRIER CHAMPAGNE

Hoe we ons VIP-deck van 2022 kunnen overtreffen? We plaatsen er twee!

Dubbel zo hard genieten van alle voordelen die onze VIP-tickets te bieden hebben: toegang tot (2!) VIP-decks met panoramisch uitzicht, inclusief snelle VIP-ingang, gratis streetfood tussen 18.00 en 00.00 uur en gratis gebruik van comfortabele VIP-toiletten.

GENIET VAN EEN VETTE LICHT­, LASER­ & VUURWERKSHOWS

Zodra de zon zakt achter de horizon komen onze podia tot leven met de vetste licht-, laser- en vuurwerkshows die je ooit hebt gezien. Kijk je ogen uit en vergeet even de wereld om je heen.

ALLES TIPTOP & SNEL GEREGELD

Door onze jarenlange ervaring zorgen we dat alles tot in de puntjes - en vooral snel - geregeld is! Vlot binnen aan de inkom en je spullen veilig in een locker. We zorgen ervoor dat de dranken lekker fris staan en de lekkere snacks vers op het terrein gebakken worden.

TIP: koop exclusieve Dance D-Vision Merchandise op het terrein!

BEN JE NOG NIET HELEMAAL OVERTUIGD?

Bekijk dan zeker onze aftermovie van 2022 en herbeleef vier minuten en achtien seconden lang de magie van Dance D-Vision! Ontdek daarna de line-up voor 2023 en bekijk of er nog tickets voor jou en je vrienden zijn, want op = op!

TICKETS LINE-UP