FESTIVAL

Adres

Bevegemse Vijvers 1 - 9620 Zottegem

Datum en openingstijden

Vrijdag 4 augustus 2023 van 16:00 uur tot 02:00 uur
Zaterdag 5 augustus 2023 van 14:00 uur tot 02:00 uur

CAMPING

Adres

Zwembadstraat 1 - 9620 Zottegem

Openingsuren camping

Vrijdag 4 augustus 2023 van 14:00 uur tot en met zondag 6 augustus 2023 11:00 uur

MINIMUMLEEFTIJD & TOEGANGSCONTROLE

Dance D-Vision festival en haar camping zijn alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder. Bij de ingang wordt hierop gecontroleerd. Ook onder begeleiding van een volwassene mag je niet op het terrein als je nog geen 16 bent. Neem je identiteitskaart mee!

GEHOORBESCHERMING

Aan elke toog en kassa zijn gratis oordopjes voorzien. We raden echter op maat gemaakte oordoppen aan om gehoorschade te voorkomen.

Op maat gemaakte oordoppen

Om uw gehoor optimaal te beschermen tegen de hoge volumes van de muziek, raden wij op maat gemaakte oordoppen aan. Deze oordoppen zijn speciaal ontworpen om geluiden op een veilige en heldere manier door te laten, zonder het plezier van de muziek te verminderen.

In samenwerking met Hoorcentrum Aerts bieden wij de mogelijkheid om op maat gemaakte oordoppen te bestellen. Hoorcentrum Aerts is een gerenommeerd expert op het gebied van gehoorbescherming en biedt een breed scala aan oplossingen die passen bij uw behoeften en festival ervaring.

Bezoek hun website voor meer informatie over hun diensten en producten. Oordoppen op maat zorgen voor een betere pasvorm, hogere geluidskwaliteit en een hoger comfortniveau, waardoor ze een goede investering zijn voor elke muziekliefhebber.

Bescherm uw gehoor tijdens Dance D-Vision met de hulp van Hoorcentrum Aerts en geniet voluit van de muziek!

SAFETY FIRST

Het drugsbeleid bij Dance D-Vision is zero tolerance. Dit betekent dat alle soorten soft- en harddrugs verboden zijn! Personen die met het bezit van drugs betrapt worden zullen onmiddellijk van het festival- en campingterrein verwijderd worden en aan de politie overhandigd worden.

Lockers

Aan de hoofdingang zijn lockers voorzien waar je je spullen veilig kan bewaren.

Gratis oordopjes

Aan elke toog en kassa's zijn gratis oordopjes voorzien. We raden op maat gemaakte oordoppen aan om ongewenste gehoorschade te voorkomen.

EHBO

Aan de hoofdingang is er een volledig uitgeruste Rode Kruis-hulppost! Bovendien zullen hulpverleners op het terrein rondlopen in de gekende geel-rode uitrusting.

Extra veiligheidsmaatregelen

• Er zal een security check zijn bij binnenkomst!
• Geen rugzakken toegestaan!
• Alleen portemonnees mogen naar binnen na een veiligheidscontrole!
• Geen zonbescherming en parfum boven de 100 ml, alleen kleine verpakking. Andere vloeistoffen zijn verboden!

PARKEREN

Koop je parkeerkaart in de ticketshop en parkeer je wagen veilig op slechts 100 meter van de inkom.

Fietsenstalling

Je fiets (gratis) parkeren kan heel dicht tegen het festivalterrein op de parking van de Bevegemse Vijvers! Vergeet geen slot en eventueel een reservesleutel.

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden hier.