Algemene informatie

Wat moet je zeker weten over Dance D-Vision Festival 2024? Bekijk hier de meest gestelde vragen over het festival.

Dance D-Vision Festival 2024 zal plaatsvinden op 2 en 3 augustus 2024. Op zondag 4 augustus 2024 houden we onze familiedag.

Ons adres is Bevegemse Vijvers 1, 9620 Zottegem, Oost-Vlaanderen, België.

Vrijdag 2 augustus
16u00 tot 02u00
Zaterdag 3 augustus
14u00 tot 02u00
Zondag 4 augustus (familiedag)
15u00 tot 22u00

Je moet minstens 16 jaar oud zijn op de dag van het festival. Word je 16 op de dag van het festival? Dan krijg je ook toegang.
Alleen op de familiedag op 4 augustus zijn alle leeftijden toegelaten.

U kan het contactformulier invullen op onze contactpagina. Contactpagina

Met een VIP ticket heb je volgende voordelen:
- Toegang tot de exclusieve overdekte VIP deck circa 600m² aan de mainstage
- Toegang tot propere doorspoelende toiletten enkel voor VIPs
- Snelle ingang via de wachtrij speciaal voor VIPs
- Heerlijk streetfood tussen 18u en 00u
- Geniet van exclusief VIP entertainment op het VIP deck
- Gratis glas Laurent-Perrier Champagne bij aankomst
- Parking en tokens zijn niet inbegrepen

Ja, dat kan zeker! U kan daarvoor het best het formulier op onze B2B pagina invullen. Wij nemen dan snel contact met je op! dance-d-vision.be/b2b

Op zondag 4 augustus toveren we de Bevegemse Vijvers om tot een waar paradijs voor gezinnen en families.
Alle leeftijden zijn welkom om deel te nemen aan deze magische ervaring. We beloven een dag boordevol plezier en onvergetelijke momenten.
Alle informatie en tickets op de familiedag pagina.
Bezitters van een Dance D-Vision Combi ticket krijgen gratis toegang tot de familiedag.

Tickets

De meest gestelde vragen over tickets: hoe kan ik een ticket kopen, hoe kan ik een ticket betalen, kan ik mijn ticket doorverkopen...

U kan tickets kopen door op de grote gele knop te drukken rechtsboven deze website!

Je kan betalen met Bancontact, Visa, Mastercard, Apple Pay, Payconiq, iDEAL en PayPal.

Het is geadviseerd dat u direct contact opneemt met onze partner Paylogic via hun ondersteuningsportaal. customerservice.paylogic.com

Voor het wijzigen van jouw e-mailadres kan je contact opnemen met Paylogic. Zodra je contact opneemt met Paylogic moet je een betaalbewijs meesturen. Een betaalbewijs is een kopie, foto of een screenshot van het bankafschrift dat de betaling aan Paylogic toont. customerservice.paylogic.com

Nee, het is helaas niet mogelijk om je ticket te upgraden.

Ja, dat kan. Gebruik daarvoor zeker onze partner TicketSwap. Op die manier kan je veilig en zonder zorgen je ticket verkopen en heeft de koper zekerheid dat ze een echt ticket hebben.

We versturen alle tickets op 12 juli 2024. U heeft normaal wel een bevestigingsmail ontvangen na uw betaling. Voor het niet ontvangen van een bevestigingsmail en/of tickets kan je contact opnemen met Paylogic. customerservice.paylogic.com
Wanneer je jouw tickets kwijt bent kun je jouw tickets opvragen via de I Lost My Tickets functie bij Paylogic. account.paylogic.com/i-lost-my-tickets

Kijk zeker in de spam map van je mailbox! Voor het niet ontvangen van een bevestigingsmail kan je contact opnemen met Paylogic. Zodra je contact opneemt met Paylogic moet je een betaalbewijs meesturen. Een betaalbewijs is een kopie, foto of een screenshot van het bankafschrift dat de betaling aan Paylogic toont. customerservice.paylogic.com

We versturen de tickets per email op 12 juli 2024. Heeft u tickets gekocht voor andere personen? Personaliseer dan zeker deze tickets, ze krijgen hun ticket dan in hun eigen mailbox.

Ja, dat moet. Onmiddellijk na de betaling krijgt u de vraag om de tickets te personaliseren. Heeft u dit niet gedaan? Dan krijgt u via email ook nog een herinnering. We versturen ook nog herinneringen via email op 08/03, 28/06, 12/07 en 26/07. Heeft u uw ticket niet gepersonaliseerd? We raden altijd aan om dit te doen, maar het ticket zal ook functioneren zonder personalisatie.

De boozebags worden op uw armbandje geplaatst bij het betreden van het festivalterrein. U moet uw Boozebag ticket laten scannen door de Dance D-Vision crew aan de ingang die de toegangstickets scant aan de ingang. Deze kunnen na het scannen de waarde van de Boozebag op een armbandje naar keuze zetten.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je mag natuurlijk altijd komen vieren samen met je vrienden! Op Dance D-Vision bouw je het allerbeste feestje!

De ticketprijzen kan je zien in onze ticketshop dance-d-vision.be/tickets. Is de ticketsale nog niet begonnen? Nog even wachten dan! We kunnen de prijzen nog niet delen voor de start van de ticketsale.

Familiedag

Lees hier de meestgestelde vragen en antwoorden over de Dance D-Vision Familiedag 2024.

De Dance D-Vision Familiedag 2024 vindt plaats op zondag 4 augustus 2024.

De Familiedag begint om 15:00 uur en eindigt om 22:00 uur.

Alle leeftijden zijn welkom op de Dance D-Vision Familiedag 2024.

De parking van de Bevegemse Vijvers is openbaar toegankelijk tijdens de familiedag. Er zijn geen voorbehouden plaatsen. Vol = vol.

Ja, naast de optredens zijn er diverse activiteiten voor kinderen, waaronder springkastelen, grime en plaktattoos.

Ja, tickets zijn vereist voor toegang tot de Familiedag. Ook voor kinderen tot en met 7 jaar moet u een gratis ticket registreren. Deze kunnen online gekocht worden via de officiële ticketshop."

Ja, er zijn diverse foodtrucks en eetkraampjes aanwezig met een breed aanbod aan eten en drinken.

Nee, het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen, behalve voor babyvoeding en speciale dieetvereisten.

Op de parking zijn een aantal mindervalide parkeerplaatsen voorzien. Er is een mindervalide toilet aanwezig. Op het festivalterrein is ook een pad uitgewerkt met rijplaten waarmee je van de ingang, langs de food and drinks tot aan de mainstage met de optredens kunt komen. Helaas is de ondergrond voor de mainstage zand, maar er is wel verharde ondergrond op een kleine ± 30 meter van de mainstage.

Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden.

Bij goed weer gaan de optredens door op onze outdoor mainstage, bij slecht weer gaan ze door in onze grote tenten. Je zit sowieso droog!

Bestel je ticket vóór 1 juli 2024 en krijg 25% korting met de kortingscode DDVFAMILIE! Je betaalt dan maar € 11,25 per ticket. Iedereen mag genieten van deze aanbieding!

Op het terrein werken we met een digitaal betaalsysteem. U kan hier betalen met cash, Bancontact, Creditcard, Payconiq.

Tickets zijn niet annuleerbaar, maar kunnen wel overgedragen worden aan iemand anders. Dit kan via onze partner TicketSwap."

Ja, met een Combi ticket voor Dance D-Vision Festival 2024 (2 en 3 augustus 2024) krijg je ook toegang op de familiedag. Gewoon met hetzelfde armbandje.